De broers Tim en Jonnie McCrea zijn beide enthousiaste fietsers met respectieve achtergronden in kunst en wetenschap. Met hun jonge opgroeiende gezinnen en tegelijk genieten van het fietsen, het gebrek aan een geschikt hulpmiddel om helmen op te slaan en ze gemakkelijk toegankelijk te houden, werd nog duidelijker. Regeringen en onderzoekers in de gezondheidszorg overal ter wereld hebben geprobeerd het gebruik van fietshelmen door kinderen en volwassenen op verschillende manieren te vergroten.

Tim en Jonnie vinden dat fietsers het echt niet erg vinden om een ​​helm te dragen, maar hebben wel de frustratie over wat ze met hun helmen moeten doen, als ze niet fietsen. Dus begonnen ze een universele oplossing te ontwikkelen die zo eenvoudig en effectief zou zijn, dat zelfs een kind het zou kunnen gebruiken. En het lijkt erop dat ze precies dat hebben bereikt met hun unieke gepatenteerde helmbevestiging, Helmetor®. Helmetor® heeft drie verschillende functies:

Opslagruimte
Als je je cyclus hebt voltooid, zal Helmetor je helm vasthouden. Of het nu wordt bevestigd aan een muur, deur of in een bestelwagen, de Helmetor® bladveer houdt het stevig vast. Omdat het een helm vasthoudt bij de standaard ventilatieopeningen, hoeven de riemen niet constant te worden afgesteld, kan het effectiever worden gelucht en kan de helm worden gebruikt voor het opbergen van handschoenen, brillen, enz.

Veiligheid
“Papa! Ik kan mijn helm niet vinden! "Tim en Jonnie en hun vele klanten hebben dat nog nooit gehoord sinds ze de Helmetor® thuis hebben geïnstalleerd. Kinderen en volwassenen weten nu altijd waar ze hun helmen kunnen vinden, dus ze hoeven nooit een kans te wagen en zonder helm te gaan. Helmetor® thuis, op school, in cafés, bioscopen, universiteiten, fietsenstallingen, op kantoor of waar uw fietstocht eindigt, betekent dat u het nooit meer bij u hoeft te dragen. Omdat dit het gebruiksgemak van de helm verbetert, is het ook mogelijk het gebruik van de helm aanzienlijk te verbeteren.


Veiligheid
Nogmaals, gewoon geweldig!! Langs een standaard beugelslot (een die te groot is om door de ventilatieopening te passen) door het gat in de bovenarm, helmen kunnen veilig op Helmetor® worden vergrendeld.

© 2017 - 2021 PureBikePassion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel