DHaRCO gelooft dat geweldige stof, een goede pasvorm en gezond verstand de technische kenmerken zijn voor geweldige fietskleding.

Ze gebruiken eenvoudige, functionele lijnen en laten bij de MTB-kleding de invloeden van straat- en surfkleding zien. Je voelt je dus meer alsof je normale kleding draagt, maar toch heel technisch. We geloven niet in marketingfuncties. We richten ons op comfort en wat we echt willen als fietsers.

Mountainbiken is voor ons een levensstijl en we willen uitrusting die onze manier van leven weerspiegelt. Een ontspannen, informele sfeer, beïnvloed door geweldige vrienden en paden.

We weten ook dat coole dames rijden, dus we hebben een uitgebreid damesassortiment om in stijl te rijden.

ONTWORPEN OM IETS MEE TE DOEN EN NIET ER UIT TE ZIEN ALS SPORTKLEDING. WAT BETEKENT DIT ECHT?
Gewoon, we zijn niet zoals veel van de grote merken die denken en ontwerpen om sportkleding te maken.

We ontwerpen lifestyle-kleding die ons een goed gevoel geeft. En we voegen geweldige technologie toe om ervoor te zorgen dat ze ook geweldig rijden.

De stof is de basis van geweldige fietskleding. We voeren prestatiestoffen uit waarbij het "prestatie-element" in de garens van de stof is ingebouwd, en geen chemische stof achteraf.

Dit geeft een superieure sneldroging en vochtafvoerprestaties en betekent ook dat het niet zal verkleuren of verslijten.

Het is ook ecovriendelijker, en dat vinden we leuk!

PROJECTS

SPECIAL BUILDS
click on the photo to find out more!

© 2017 - 2021 PureBikePassion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel