Je hebt vast weleens gehoord van Car Detailing.

GUESS WHAT!!!!! Er bestaat ook Bike Detailing!! En waarom niet?? Waarom zou je voor je fiets niet dezelfde liefde kunnen hebben als voor een auto??

Maar wat is nou “detailing”? Het woord zegt het eigenlijk al. Het zit hem in de details……

“Het tot in detail, uitgebreid en heel nauwkeurig verzorgen van je fiets.”

Detailing is een secure klus. Dat doe je niet in een uurtje. Maar waarom zou je het dan doen?
Omdat het er voor zorgt dat je fiets in topconditie blijft, dat hij als een zonnetje blijft rijden, het de veiligheid optimaal houdt, hij er als nieuw uit blijft zien en nog veel meer voordelen die je zelf zult ondervinden.

Wij bieden: Pure Bike Passion Detailing!!!

Een combinatie van geweldige producten en service! Wij staan altijd voor service, zoals jullie gewend zijn, maar wij hebben onze service weten uit te breiden op een heel ander niveau.

Pure Bike Passion mag zich officeel IGL Coatings gecertificeerd noemen!

Voor meer informatie en het boeken van een detailing pakket, neem contact met ons op via info@purebikepassion.com of bel naar 06-29349650

Je kunt van nu af aan bij ons terecht voor niet alleen detailing producten, maar ook een complete detailing service! We bieden verschillende detailing pakketten, wat jou de keus geeft het pakket te kiezen dat bij je past. Van basis detailing tot full detailing.

Wij maken gebruik van de producten van IGL Coatings, ’s werelds pionier op het gebied van keramische coatings met  ‘weinig’ tot ‘geen’ VOC (vluchtige organische componenten). Van Ecoshine Tire tot Ecoclean Wash tot Ecocoat Bike en vele andere producten. Dit maakt het mogelijk om verschillende pakketten aan te bieden.

Naast het uitgebreid en secuur reinigen van je bike, bestaat ook nog de optie omje bike te coaten.
Waarom zou je coaten? Omdat de coatinglaag je fiets de perfecte bescherming biedt tegen alle weersomstandigheden en onder andere de lak beschermt. 

IGL Bike Coatings is een duurzame bescherming voor je fiets die makkelijk zelf aan te brengen is, of eventueel door ons aan kunt laten bregen. Afhankelijk van het onderhoud en gebruik kan de coating zeker 2 tot 4 jaar blijven zitten en je fiets beschermen.

Detailing is toe te passen op alle soorten fietsen. Stadsfiets, E-Bike, Mountainbike, racefiets….

Omdat er zoveel diversiteit is aan fietsen, maar ook aan wensen, bieden wij verschillende detail pakketten aan.

Bij al onze detail pakketten worden alle onderdelen, daar waar mogelijk, verwijderd en allemaal secuur gereinigd. Tevens word alles wat ingevet is na reiniging weer netjes ingevet/gesmeerd. Er wordt niets van de fiets overgeslagen, zelfs de banden niet.

Bij coaten worden o.a. de volgende onderdelen eerst behandeld met pre-coat om te ontvetten waarna de gehele coat behandeling plaats vindt.

Bij waxen wordt de fiets geheel in de wax gezet (met uitzondering van het pakket voor “alleen wassen en smeren”).

Frame, vork, stuur, stuurpen, onderkant zadel, zadelpen, behuizing remmen, derailleurs, achterdemper etc.

Kies je voor het coating pakket, houd er dan rekening mee dat je fiets een hele dag bij ons staat. Het is voor de coating van groot belang dat deze voldoende uithardt zonder invloed van weer of stof.

Voor meer informatie en het boeken van een detailing pakket, neem contact met ons op via info@purebikepassion.com of bel naar 06-29349650

 

© 2017 - 2021 PureBikePassion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel