Gusset Components is een multidisciplinair bedrijf. De MTB markt evolueerde sneller dan dat bedrijven erin slaagden om geschikte producten te maken. Gusset Components sprong in de bres en al snel kreeg het nieuwe assortiment de reputatie van stootvaste onderdelen. Het assortiment is verder gegroeid en omvat nu onderdelen op beginnersniveau tot professionele componenten met premium materialen voor mountainbikes, BMX- en stadsfietsen.


Gusset heeft altijd een luchtige benadering gehad bij het maken van fietsonderdelen. Dit geeft een gevoel van vrijheid als het gaat om productontwikkeling. Het beste voorbeeld zijn de fluorkleurige Slim Jim-pedalen en vijlgrepen, vóór de fluorvloedgolf en waanzinnig populair. Gusset verkoopt nog steeds felgekleurde grepen met de Single File- en S2-lockproducten als je een psychedelische flashback-fiets wilt, maar als subtiel zwart je ding is, kan dat ook. Samen met de gevestigde productgebieden, is de award winnende Gusset S2-reeks gelanceerd met een keuze aan hoogwaardige producten tegen bescheiden prijzen.


Fietsen beter laten werken is soms een uitdaging, maar het loont altijd. Gusset werkt lang aan de producten en niets loont beter dan het ontvangen van leuke berichten als mensen hun producten krijgen. Gusset houdt graag vast aan de oorspronkelijke bedrijfsethiek waar het mee begon: “Onderdelen die zijn ontwikkeld door fietsers, voor fietsers, naargelang de behoeft.

 

PROJECTS

SPECIAL BUILDS
click on the photo to find out more!

© 2017 - 2021 PureBikePassion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel