Bij afname van een complete Identiti fiets, ontvangt u een gratis coating van IGL Coatings.

Identiti, opgericht in 1998 achter in een fietsenwinkel, begon zijn leven als het klassieke kleine fietsbedrijf "voor fietsers", waarbij fietsen werden ontworpen en gebouwd die het team wilde rijden met de functies en prestaties die zij belangrijk vonden. Die filosofie is in de tussenliggende jaren niet veranderd. Identiti ontwerpt en bouwt nog steeds fietsen waarbij prestaties en functies de belangrijkste factoren zijn en de uitkomst van het eindproduct niet wordt belemmerd.

Ze maken fietsen die ze bij elke gelegenheid willen rijden, fietsen die grondig zijn getest in de zwaarste omstandigheden, echte testen door rijders die voortdurend op zoek zijn naar de perfecte fiets voor de discipline, of het nu Enduro, Trail, DJ, BMX of Avontuur is. Pas als ze tevreden zijn, maken ze het ontwerp af, het kan langer duren, maar ze weten dat je geen bètatester wilt zijn. Identiti is trots op de bouwkwaliteit, lage garantietarief en het aantal tevreden klanten, dit zijn de criteria die zij gebruiken om succes te definiëren.


Indien u zelf de fiets wilt monteren dan kunt u deze op laten sturen. 

U kunt echter ook kiezen om de fiets door ons rijklaar te laten maken en op te halen. De kosten hiervoor bedragen € 24,95 en rekent u af bij het ophalen van de fiets. Zorg dat u in de checkout van de winkelwagen kiest voor "Afhalen bij winkelier".

Bij afname van een complete Identiti fiets, ontvangt u een gratis coating van IGL Coatings. Indien u voor verzending kiest, ontvangt u de IGL Ecocoat Bike Kit gratis bij uw bestelling. Kiest u voor ophalen, dan verzorgen wij de coating voor u.

Wat valt er onder rijklaar maken:

  • Het monteren van de fiets
  • Het klaar maken van de tubles banden (bij de AKA en METTLE modellen)
  • Het coaten van de fiets


U kunt er ook voor kiezen om een fiets custom made te bestellen. U kunt dan de fiets helemaal zelf samenstellen. Neem voor de mogelijkheden hier contact op met ons"

PROJECTS

SPECIAL BUILDS
click on the photo to find out more!

© 2017 - 2021 PureBikePassion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel