Halloooooo! Wij zijn Szegretlines een MTB Bike Crew uit Nederland van middelbare leeftijd. Wij zijn meestal te vinden in bikeparks (uiteraard, snap ie?!). Verdere uitleg is daarom ook niet nodig dat enduro rondjes of het rijden van downhill ook tot onze passies behoren. Onze crew komt met name uit de regio Noordwijk (Jerry) en Rotterdam (Ronald). Jerry is de kenner op het gebied van onderhoud, afstellen en sleutelen aan de fiets (you name it, he will fix it), uiteraard lift Ronald lift graag mee op deze kennis. We rijden Evil Bikes en Trek Bikes, maar geen garantie dat we niet eens wat anders gaan proberen, er is namelijk veel mooi spul beschikbaar! Jerry is werkzaam als Webshopbouwer, Ronald als Senior-Adminstrateur (ook hieruit valt te raden wie er meer verstand heeft van techniek).

Wij hebben elkaar ergens het begin van deze eeuw al leren kennen op de legendarische snowboard reizen van de Frosty Winter & Summer Camps (ken je klassiekers, wat vliegt de tijd!). In de winter was het knallen in de poeder en waren we aan freestylen in het boardpark. In de zomer hetzelfde verhaal op de gletsjers. Het poederrijden werd echter vervangen voor het knallen op downhill bikes op de diverse trails in de Franse Alpen. De avonden verschilden natuurlijk weinig, feestje hier, biertje daar..check check de befaamde balkonsessies. Bij de Summer Camps werd voor ons het fundament gelegd voor onze gezamenlijke mtb passie, al had Jerry al een dijk meer aan ervaring hierin (lees, die deed in 1984 al mee met BMX-wedstrijden). Een ander mooi fenomeen waar we daar mee in aanraking kwamen, was dat we voor the way up de skilift voor ons en onze downhill fietsen konden gebruiken, geen geklim, wat een uitkomst!! Dit heeft er waarschijnlijk ook toe geleid dat we nu nog steeds het liefst een lift omhoog nemen (klimmen wat is dat?), en in veel bikeparks is dat nou net iets wat aanwezig is.

Na de Frosty Camps is ons contact wat verwaterd, maar bleven we elkaar natuurlijk (wie niet tegenwoordig) in de gaten houden via de bekende social wegen. Dit leidde er ook toe dat we een jaar of 2 geleden besloten om onze MTB-passie weer te delen en een tripje naar het Bikepark Winterberg te plannen. Wat een topdag, de lift omhoog en knallen naar beneden. De verslaving was weer volledig terug (I Only Ride Park!). Hierna ging het hard (ook met de techniek, flow en snelheid uiteraard), agenda’s werden naast elkaar gelegd en meer en meer trips werden gepland. Meerdere weekenden waren terug te vinden in Bikepark Winterberg, MTB-Zone Willingen en Spaarnwoude. Prachtige ervaringen, herinneringen en verbeteringen in ons rijden opgedaan. Uiteraard werden alle dagen afgesloten met een (klein) drankje.

De toekomst, tja who knows.. maaaar… we hebben in ieder geval zat mooie plannen gemaakt! We zullen meer dan afgelopen seizoen te vinden zijn in those Bikeparks! Een nieuw Bike seizoen staat voor de deur. Winterberg, Willingen, Malmedy, Hurgtenwald, Warstein etc. Tot binnenkort! Maar ook lokaal wordt steeds meer ontwikkeld, we zitten qua Bikeparks in de lift (yes yes, letterlijk en figuurlijk). Volg onze ervaringen en trips op Instagram @szegretlines. Lokale trails zullen uiteraard ook bezocht worden, we moeten toch blijven trainen hè! Afkicken van onze MTB-verslaving zal nooit nodig zijn.

Verder heeft een en ander al geleid tot een mooie samenwerking met @purebikepassion. We zullen ons samen blijven ontwikkelen! De vooruitzichten zijn goed!

Keep riding those Bikeparks!
Cheers!!!! Szegretlines

© 2017 - 2021 PureBikePassion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel