Wie ik ben? Ik ben Roy David Westerhout, eigenaar van Pure Bike Passion en initiatiefnemer van Pure Bike Passion Team Members.

Mijn passie is fietsen en dan met name mountainbiken. 

Een aantal jaar geleden "zeg maar gerust z'n 20 jaar :-)" heb ik mijn eerste mountainbike aangeschaft. Nou... mountainbike, hij leek erop. Het was een MTB van MatraBike. Dit was inderdaad niet echt veel. Toch heb ik deze fiets nog een paar jaar gehad.

Uiteindelijk heb ik deze fiets verkocht en is het mountainbiken verwaterd. 

Eind 2014, begin 2015 begon het toch weer te kribbelen en toen heb ik voor mijzelf een 2e hands 26 inch mountainbike gekocht van het merk Merida Matss Speed.     

Ik was dolgelukkig want ik kon weer door de bossen crossen.  Al snel kwam ik in contact met andere mensen uit de buurt die ook geregeld gingen mountainbiken. Wij vormden al snel een groepje. 

Later in 2015 was er een toertocht in Utrecht ter ere van “Le Tour de France” die in Utrecht dat jaar zou gaan starten. Het leek ons ontzettend leuk om daaraan mee te doen. Maar ik had geen racefiets en op een mountainbike die toertocht gaan rijden zou dan ook niet echt een succes zijn. Na lang wikken en wegen heb ik toch besloten om een racefiets te gaan kopen. Ik kocht via internet een 2e hands Cube Peloton. Voor een 2e hands racefiets zag deze Cube er super goed uit. Hij was ook immers maar net 2 jaar oud.

Nadat ik deze Cube had gekocht heb ik mij ingeschreven samen met de anderen voor toertocht in Utrecht. Man man, wat heb ik van deze tocht genoten en daardoor ook de smaak te pakken gekregen. Vele toertochten zijn hierna nog gekomen, Oranje Peleton, Lotto Jumbo toertochten, noem ze maar op.

Maar, in de bossen rijden bleef toch echt mijn voorkeur. Dus ik had besloten om beide fietsen te verkopen en een nieuwe 29 inch MTB ervoor terug te kopen.

Nadat ik deze fietsen had verkocht ben ik mij verder gaan oriënteren en uiteindelijk had ik mijn oog laten vallen op een Silverback Sola. Dit was het helemaal voor mij. Wouw, mijn eerst echt nieuwe mountainbike 29'er.

Helaas is deze niet lang in mijn bezit geweest. Ik had hem in April 2017 gekocht en later in Augustus is deze gestolen op mijn vakantieverblijf. Ik was er helemaal kapot van. Maar achter de wolken schijnt de zon. Mijn pleister op wond was dat ik weer een nieuwe MTB uit kon gaan zoeken. 

Voor mij was het duidelijk, ik wilde weer graag een Silverback Sola, maar dan nu een stapje hoger, in plaats van een Sola 3 werd het een Silverback Sola 2. Met deze bike rij ik nog steeds rond met veel plezier. :-)

Maar goed, ik denk wel dat jullie nu een beetje een beeld hebben over mij en wellicht zien we elkaar in de toekomst op de trails. 

Roy David

© 2017 - 2021 PureBikePassion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel