Sinds kort zijn wij een samenwerking aangegaan met SportWallet. SportWallet is een platform waarmee je leuke kortingen kunt scoren in combinatie met Strava. Hoe vet is het om jezelf naar mooie kortingen bij onder andere Pure Bike Passion te kunnen fietsen?! 
Maar hoe werkt het dan?

SportWallet is een nieuw, online platform dat voorziet in kortingen op basis van afgelegde kilometers. Je kan bij SportWallet kiezen uit prijsacties van aangesloten (web)winkels.

Om gebruik te maken van SportWallet moet je eerst de app (beschikbaar voor iOS en Android) op je smartphone downloaden. Daarna koppel je je account op SportWallet aan dat van Strava. Elke kilometer die je vervolgens met Strava aflegt, wordt automatisch geregistreerd in SportWallet.

In het productoverzicht bij SportWallet staan alle aanbiedingen van fietsenzaken in één overzicht. Je kan van de acties profiteren door je gereden kilometers in te leveren. Zo krijg je bijvoorbeeld 25 procent korting op nieuwe sportsokken en 15 procent korting op fietskleding in ruil voor 500 kilometer. via deze aanbiedingen kan je naar de webshop toe om het aanbod te bekijken. Zodra je een keuze gemaakt heb ruil je je kilometers in om een kortingscode te verzilveren van jouw favoriete winkel! Op die manier is fietsen niet alleen goed voor lichaam en geest, maar ook voor de portemonnee.

Links naar de appstore:

 

 

 

 

© 2017 - 2021 PureBikePassion | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel